Ledendag 2018

Algemene Ledendag van de NKBV-regio West-Brabant/Zeeland

Zondag 27 mei was het weer zover. Vanaf 8 uur 's morgens werd er hard gewerkt door bestuursleden en vrijwilligers om de klimhal Yellowstone in Roosendaal gereed te maken voor onze ledendag. Er moest een cursusruimte worden ingericht voor de cursus Reanimatie en AED; er werden buiten grote tenten opgezet om tijdens de lunch bescherming te bieden tegen de elementen en Frank Passchier versierde het hek met het touwwerk dat hij wilde gebruiken tijdens zijn workshop Touwtechnieken. Ieder jaar weer zijn we erg dankbaar voor de inzet van al die leden die inhoud geven aan het gezegde dat vele handen licht werk maken.

Na de lunch maakten de Reanimatietrainers plaats voor Frank van der Zande die vertelde over zijn wandelavonturen op  het Schotse eiland Sky. Het is  geweldig om beelden te zien en te horen over een gebied dat je nog niet kent. Vanzelfsprekend werd er de hele dag ook fanatiek geklommen; ook  door mensen die er nog niet eerder toe gekomen waren om te gaan klimmen.

We hebben de dag met een goed gevoel afgesloten. Niet alleen omdat er een geweldige sfeer hing maar ook omdat er nu weer meer leden zijn die kunnen reanimeren.