Wie zijn wij?

 

Als kleinste regio van de NKBV bestaan we nog altijd uit ruim 1000 leden. Voor deze leden willen we graag van alles regelen. Dat varieert van korting bij Outdoor & Travel Outfitters B.V. tot activiteiten voor onze leden. Op het moment zijn we vooral actief op drie vlakken.

Wandelen

Allereerst is dat met een aantal wandelactiviteiten. Naast de maandelijkse dagwandelingen worden er jaarlijks zeker drie of vier wandelweekenden georganiseerd. Deze, vaak meerdaagse tochten, zijn in mooie wandelgebieden door de hele Benelux en tiptop verzorgd voor een schappelijke prijs.

Jeugd activiteiten

Ten tweede zijn er de activiteiten voor de jeugd, voor wie jaarlijks vijf of zes klimdagen of –weekenden wordt georganiseerd. Deze worden in de regel goed bezocht door een groep van 10 tot 18-jarigen die van klimmen (maar ook van mountainbiken, kanoën) en natuurlijk van kamperen met een kampvuurtje houden.

Klimweekenden

Last but bot least worden ook voor de volwassenen klimweekenden geregeld, waar je als beginner en als gevorderde klimmer terecht kan. Naast het klimmen zijn het gezellig samenzijn en het leren kennen van andere klimmers een belangrijk onderdeel van zo’n weekend.

Naast dit alles houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen van de regio en de NKBV middels onze website, de diverse Nieuwsbrieven, een jaarlijkse ledenvergadering en sociale media. Om dit alles te realiseren is er voor en achter de schermen een aantal mensen druk bezig met verschillende werkzaamheden. Dit geeft een hoop voldoening, omdat je anderen ziet genieten van de, mede door jou, georganiseerde activiteiten. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig om te doen. 

Om dit te kunnen blijven doen, hebben we binnen deze groep regelmatig nieuwe mensen, frisse ideeën en kennis nodig. Als je mee wil werken aan een gezellige en actieve regio laat het ons dan weten, je bent van harte welkom.

het bestuur van regio West-Brabant/Zeeland