Activiteiten overzicht

Bestuursmededelingen

Nieuws van het bestuur van de NKBV-regio West-Brabant/Zeeland.

Nieuws/Actueel

Contact met het bestuur

Contact met het bestuur

Als je contact zoek met het bestuur kun je via onderstaande link een van de bestuursleden benaderen. We horen graag van je!

klik hier voor de contactgegevens


Aanmelding voor regio-nieuwbrieven

Inschrijfprocedure om op de hoogte te blijven van regioactiviteiten.

Als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van de jeugdcommisie, de wandelcommissie of de klimcommissie dan kun je je daarvoor opgeven.

De wandelcommissie werkt met een whatsapp-groep; je kunt je daarvoor opgeven door je telefoonnummer door te geven aan Frank van der Zande (bij voorkeur door een mailtje met gegevens te sturen naar fvdzande454@gmail.com)

De jeugdcommissie werkt met een email-nieuwsbrief: je kunt je daarvoor opgeven met behulp van het onderstaande formulier.

Alle aan ons verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn: we geven de gegevens niet door en verkopen ze ook niet. De gegevens die ingevuld worden voor de jeugdnieuwsbrief worden door ons nieuwsbriefprogramma (Mailchimp) ook uitsluitend gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Als jullie niet langer deel willen uitmaken van onze whatsapp-groepen of de nieuwsbrieven niet meer willen ontvangen, dan moeten jullie jezelf hiervoor afmelden (en dat kun je in whatsapp zelf doen en onder in iedere nieuwsbrief staat een afmeldlink).

 

Inschrijfformulier voor de nieuwsbrief van de jeugdcommissie

* verplicht veld
Inschrijven voor