Activiteiten overzicht

Klimsport

Klimmen is voor iedereen. Ga mee klimmen in de hal tijdens de regio-avond of schrijf je in voor een verenigingsweekend in de rotsen in de buurt van Nederland.

Klimactiviteitenoverzicht

Klimdagen en -weekenden

Van maart tot en met november organiseert de NKBV West-Brabant/Zeeland zowel voor de jeugd als voor de volwassenen klimweekenden, voornamelijk in de Belgische Ardennen.

Iedereen gaat mee om te klimmen op zijn of haar eigen niveau.

Voorwaarden

In de FAQ lijst van de klimweekenden vind je antwoord op vragen die je hebt over de klimweekenden. Lees deze informatie goed door, aan het aanmelden voor en meedoen aan klimweekenden zijn een paar regels verbonden.Heb je verder nog vragen over klimweekend dan kun je contact opnemen met: klimweekend@nkbvamsterdam.nl

Zoek deze activiteit op in de agenda

Donderdagavond klimmen in Yellow Stone

Wil jij gezellig klimmen met andere leden uit de regio? Kom eens langs op vrijdagavond in klimhal Mountain Network Amsterdam van 19.30-22.30 uur. Er zijn altijd wel regioleden om samen mee te klimmen. Op vertoon van je ledenpas ontvang je korting.

Elke tweede donderdag in de maand kun je tijdens onze NKBV-regio-klimavond klimmen met korting in Yellow Stone Roosendaal.